Replace

Friday 11 March 2016

Παρουσίαση του συγγραφέα Μάριου Καρακατσάνη μέρος 2ο

Να ΄μαστε και πάλι εδώ με το δεύτερο μέρος της παρουσίασής μας. Για να μην σας κρατάω άλλο σε αναμονή παρακάτω σας "δίνουμε" και τα υπόλοιπα τρία βιβλία του συγγραφέα.


Το Ξύπνημα - Εκδόσεις Όστρια


Ο σερίφης Μάθιου περνώντας δύσκολα παιδικά χρόνια αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει το άσχημο παιδικό του παρελθόν. Μεγαλώνοντας έκανε οικογένεια και θέλησε να την κρατήσει μακριά από την κακία και την βρωμιά της πόλης. Κάτι που δεν είχε κάνει ο δικός του πατέρας. Στην μικρή επαρχιακή πόλη που ζήτησε να πάρει μετάθεση ανακάλυψε στην πορεία τρομερά μυστικά που την καθιστούσαν πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε άλλο  είχε δει στην ζωή του. Αποφασισμένος να ανακαλύψει όλη την αλήθεια γίνεται μέρος ενός ασταμάτητου παιχνιδιού το οποίο είναι γεμάτο τρόμο και φρίκη. Θα καταφέρει να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένεια του; Τι κοινό έχει το φρικτό μυστικό της μικρής επαρχιακής πόλης με το άσχημο παιδικό του παρελθόν; Μια ιστορία τρόμου και φαντασίας που θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι  τέλους.  





Εφιάλτες του μυαλού - Εκδόσεις Ανώνυμο,Κύπρος


15 μικρές ιστορίες φαντασίας, τρόμου, αλλά και βαθύτερων συναισθημάτων, που θα ολοκληρωθούν σε 3 μέρη.
Μια δεύτερη ευκαιρία για σωστή Επιλογή είναι αρκετή, για να διορθώσει ο Μάρκος τις λανθασμένες επιλογές στη ζωή του; 
Τι Ψιθυρίσματα ακούει ο μικρός Κέβιν, μέσα στην παρανοϊκή μοναξιά του και σε ποιες ανεπανόρθωτες πράξεις θα τον οδηγήσουν; 
Ποιο Δώρο απομένει πλέον, να προσφέρει ο Δημήτρης στην Αλκμήνη και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια καρδιά που αγάπησε απόλυτα;
Ποιο μυστικό κρύβει ο ξεχωριστός Κήπος του Άντυ, όταν το άρρωστό του μυαλό τον οδηγήσει να φυτέψει τα πιο αλλόκοτα “λουλούδια”;
Και τέλος, με ποιο τρόπο θα βρει άραγε ο Τζος την Έξοδο προς τη λύτρωση, μετά από μια μάχη με τους δαίμονές του; 
Με την ιδιαίτερη πένα του Μάριου Καρακατσάνη, θα ταξιδέψετε σε παράξενους κόσμους, όχι μόνο τρομακτικούς, αλλά και παραμυθένιους. 
Γιατί εκεί που το μυαλό μας βλέπει παραμύθια, για κάποιους άλλους είναι ολόκληρη η ζωή τους!





Η κούκλα/Ο φύλακας άγγελος μου - Εκδόσεις Εντύποις

Η ψυχή ενός ανθρώπου μπορεί να διανύσει τόσο τα αγγελικά φτιαγμένα μονοπάτια που με το άγιο φως τους μας οδηγούν στην λύτρωση, όσο και στα δαιμονικά σκοτεινά αλλά και ύποπτα μονοπάτια που θέλουν να μας βυθίσουν σε έναν κόσμο γεμάτο σήψη και σκοτάδι. Μερικές φορές στεκόμαστε λίγο περισσότερο είτε στο μονοπάτι του φωτός, είτε στο μονοπάτι του σκότους και, αφού πάρουμε το απαιτούμενο μάθημα που χρειάζεται η ψυχή για να τραφεί, κρίνουμε αν τελικά άξιζε τον κόπο ή όχι. Ισορροπούμε σαν ακροβάτες ανάμεσα στο τεντωμένο σχοινί του καλού και του κακού. 
Γοητευόμαστε από τα οφέλη της κάθε πλευράς αφήνοντας τον εαυτό μας να παρασυρθεί σαν χείμαρρος που επιθυμεί διακαώς να ποτίσει τα άγονα συναισθήματα μας, αγνοώντας όμως για τις όποιες συνέπειες. 
Σαν τη σελήνη που δείχνει με το φως της στον άνθρωπο τον δρόμο για να μην χαθεί, αλλά ταυτόχρονα η σκοτεινή της πλευρά θέλει να τον ρουφήξει μέσα στο απύθμενο και άγνωστο σκοτάδι της. 
Αυτή η συλλογή μικρών ιστοριών από τις εκδόσεις Εντύποις που θα ολοκληρωθούν σε τρία μέρη, είναι οι δύο πλευρές του φεγγαριού, όπου το κάθε φεγγάρι θα μπορούσε να ήσασταν εσείς. 

Μια σειρά από συνολικά 6 μικρές ιστορίες, όπου η κάθε μία έρχεται να μας διδάξει το δικό της νόημα και σκοπό.


No comments:

Post a Comment